Avslut och nya utmaningar.

publicerat i Allmänt;
Just nu känner jag mig arbetslös!! 😨 
Jag tackade för mig på jobbet igår. Vi kramades och kramades och det kändes faktiskt lite vemodigt att lämna stället. Men, nya utmaningar väntar och innerst inne känns det så jäkla skönt och kul att få testa på och göra något annat.
 
Arbetslös i sittpuffen.. Tur studierna börjar på måndag! 
 
Heja heja! Nu kör Vi!!!
 
Jag bjöd på cupcakes på jobbet igår! 
 
Min fina arbetskamrat Gitte är så duktig på att måla. Hon gör jättefina tavlor och för ca 3 månader sedan visade hon mig några som hon gjort som hon hade bild på i telefonen. Åh va fina de va och jag nämnde att en sån fin tavla vill jag också ha. ...
Och härom dagen på jobbet kommer hon med ett paket till mig. JAG FICK EN TAVLA!, som avslutningspresent från henne. Jag blev så glad och rörd!! 
Den fick en fin plats mellan mina två tavlor här hemma!
 
Trevlig helg!!
 
 

Mysiga dagar..

publicerat i Allmänt;
Jag och en av mina bästa vänner hade picknick på stenstranden härom dagen. Så härligt! Åt gott och pratade om ALLT!  
 
 
Hela kostcirkelt... nästan.. 🤔😄
 
 
Vi har även haft semlan hos oss några dagar. Stina som älskar djur lät inte hunden vara i fred många stunder. Vilket semlan absolut inte hade något emot. Hon älskar uppmärksamhet och gos.
 
 

Underbara Visby!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag och mamma haft en dag på stan. Men vi har inte shoppat, vi har stadsvandrat i innerstan. Så mysigt. Först blev det ett besök på kyrkogården och en liten fika vid minneslunden. Te och mariekex! Mormors special! 🕊. Sen besökte vi botaniskan och vandrade runt bland alla gränder och intog en god lunch på Bredablick.
 
 
 
Fiskargränd.
 
I rosornas stad!!
 
Jag fick ett fint budskapskort på solkristallen. Jag har nog valt rätt väg!! 🤗 skolan börjar 3 september.