Två lediga dagar. ..

publicerat i Allmänt;
Med massa mys och påhitt.
 
Hämtade barnen på skolan igår men det slutade med att jag fick gå hem själv.  Båda hängde med kompisar hem för några timmars lek. 
Så jag gick hem, packade lite picknick  ( varm choklad och smörgåsar ) och drog med mig min enbente sambo upp ur soffan och körde iväg till stenstranden.  
Såklart kunde vi inte gå promenad på stranden eftersom Daniel hoppar på kryckor,  men vi parkerade bilen precis på stenkanten och hade utsikt över havet och viken. Så skönt att andas havsluft,  fridfullt och lugn och ro. 
 
 
 
 
 
 
Idag tog vi en sväng till stan.  Köpte träningskläder och lite annat smått och gott. 
 
Jag har nu börjat springa en lite längre sträcka.  4,5 km.. måste öva upp snabbheten i benen.  Kondisen har jag men benen fladdrar som spagetti sista biten.. heja mig! 
 
Elvira och Alva kom me hem efter skolan idag, jag ska skjutsa dem till stallet om en liten stund sen ska jag plocka ihop allt som ska med till danslektionen kl 18... 12 spralliga barn + några till anmälningar idag är det som kommer och dansar med mig och Sandra.  Så duktiga och så kul!
 
Vi umgås!!!!!!!!!!
 
Nu blir det stallet sen matlagning sen dans.. 
Hej och hå kämpa på!! 😁
 
Kram

Fina vänner och LördagsMys. .

publicerat i Allmänt;
Skjutsade in Daniel till stan nu på kvällen för lagträff med handbollslaget.  Under tiden passade jag på att umgås med familjen Elgh i vibble.  Blev bjuden på taco och massa annat gott LördagsMys.  Ca fem timmar hos dem med mat, snack och spel. Jättetrevlig!
 
 
Fina vänner och roligt spel!! 
 
 
Nu är jag otroligt mätt efter kvällen. Snart dags för sängen!  Det är ju mitt i natten för en som annars är i säng runt 22 tiden. 
 
 
Natti natt! 

Fot och kattungar.

publicerat i Allmänt;
Ja.. när man har gipsat ben är det inte lätt att dusch... hahaha 
 
Mitt hjärta smälter av söt- chock av dessa små varelser.  Så små, lurviga,  pipiga,  sylvassa små klor och bara alldeles fantastiskt söta.  Jag ville sååå gärna ta med mig en hem men det passar sig ju inte så bra när det finns allergi här hemma. ..
 
 
Puss och Kram