Slut på denna helg..

publicerat i Allmänt;
En jobbhelg till ända! ! 
 
I går va vi uppe en sväng till mamma.  Jag kom då på att hon faktiskt har en "gammal " skrivmaskin i skåpet.  Och jag va ju bara tvungen att damma av den och skriva några rader på den. Otroligt att den fortfarande funkar..
 
 
 
Idag efter jobbet åkte vi till takstens igen för att hämta hem våra barn.  Möttes av detta lilla gulliga paket från dottern..
 
I paketet låg detta fina lilla armband. ..
 
Tack min lilla tös, som just idag tappat sin andra tand.. jag kunde inte låta bli att skratta åt henne.. hon ser ut som en tandlös liten gumma.. hahaha..
 
För nästan exakt ett år sedan utförde jag min första hjärt- lungräddning på en människa,  idag va det dags igen. .. fruktansvärt,  hemskt,  rädsla ,men samtidigt blir man så stark och får krafter från ingenstans. ... man samlar ihop sig själv och bara gör, hamnar i en liten bubbla och blir superstark för stunden , för att sen sjunka ihop själv på golvet när man inser att det är över och ambulanspersonal tar över.. en extra stjärna lyser nu på himlen! ! 
 
Ta hand om dig och krama dina nära och kära en extra gång. Allt kan ändras så snabbt!!! 
 
Kram 
 

Nyttig och pigg.

publicerat i Allmänt;
Igår gick jag och Daniel 5,1 km.. och idag blev det samma runda igen. Även imorgon ska vi promenixa. . Igår va det storm när vi gick . Åt ena hållet gick det supersnabbt med vinden i ryggen men på tillbakavägen va det desto värre.  Vi gick dubbelvikta och det kändes som två steg framåt och ett bakåt när vi försökte ta oss fram. Men guuuud så gutt det kändes efteråt. ..
 
Jag har även hittat ett recept på en superkur för att förebygga förkylning. .. hepphepp,  jag måste ju bara testa... jag som är så sjuk ofta.  Det består av vatten, ingefära,  citron och honung. . Koka ihop allt och sila.. ohhh jisses vilket sting det va i den.. en liten shott varje morgon från och med nu.... 
 
En fredagkväll på jobbet med Gitte. Vi har ätit varma mackor och nu lite rast och vila på de..  
 

Pengar och mat....

publicerat i Allmänt;
Imorse hade jag och Daniel en inbokad tid på banken.  Vi har nyligen bytt bank och idag pratade vi om hur vi skulle fortsätta vårat sparande.  Fonder hit och dit och sparande här och där.  Jo jag blev väl lite klokare men varför ska det vara så svårt!! 
 
Besöket tog en timme så efter det tog vi en sväng på HM och sen lunch på Ching chong. 
Jag har börjat lära mig äta sushi nu.. mumsi så gott. Men det krävs övning att lära sig tycka om det...
 
Häromdagen åt vi köttkorv och rotmos här hemma. .
 
Och igår blev det kroppkakor. . Älskar mina kroppkakor.  Jag är så duktig. ..
 
Stina hade med sig Emla hem igår. Dom va trötta efter skoldagen och la sig i soffan och tittade på film första halvtimmen, sen va det full rulle med bus och lek.. 
Kompismys! !!!
 
Stina har fått dille på inbakade flätor. . Inte mig emot då jag gillar att fixa frisyrer...
 
Nu är det handboll på tv.. 
Ikväll består middagen av bandpasta och kyckling i ostsås. ... 
 
Kram