Nu kan man inte ha fönster o dörrar öppna för då anfaller dom!!

publicerat i Allmänt;

Årets första myggbett sitter på mig just nu!!! Ve och fasa...jag gillar då inte de där små surrande skräckinjagande varelserna som börjar anfalla den här tiden på året.. Usch!!!

Har precis lagt barnen och satte mig precis ner framför tv:n för att kolla in biggest loser!
Herregud, sitta och titta på andra människor som tränar som galningar för att minska i vikt..Ja ja, jag ska också minska i vikt men inte i kväll. Nu ska jag sitta här och njuta av min ensamma tid, ända tills Adam ropar att han ska ha en kram.. :)

Jo, får ju inte glömma bort att berömma min Daniel... <3 Han pillade ju lite på datorn häromdagen och tyvärr blev den lite paj efter de :S Men idag fick han sin briljanta idé (som jag inte tänker förklara här för jag fatta den knappt själv).... Men idén visade sig vara alldeles briljant och de lyckades.. Så nu fungerar det igen..Duktig han är!

Imorgon e de sista april!! Då jag jag grilla mig en korv och hoppas på att de e sol...

kram

man glömmer bort sig själv väldigt lätt ibland!

publicerat i Allmänt;

Nu när jag väl kommit igång me bloggandet så funkar inte internet här hemma.. :( men hallå, jag är ju ute och skriver just nu, hur går de till då!?? jo de ska jag berätta..Sitter på en liten barnstol av trä där rumpan knappt får plats och armarna knappt når upp till tangenterna..Har nämligen fått startat upp den GAMLA (och läs gamla) datorn inne i Adams rum, och här, ja här funkar internet som vanligt...Alltså är det inte internet de e fel på utan D har försökt ändrat något på den nya datorn och nu funkar den inte alls :( Men va fasen, solen skiner och vi e glada ändå!! :)

Vaknade imorse av en lite konstig lukt...Kom på mig själv att det va jag...DUSCHA!!! ja de va nog dags för de... de e inte alltid man hinner me sig själv när man har andra att tänka på och ta hand om.. men mot badrummet traskade jag iväg och råkade få syn på mig själv i spegeln..oj oj säger jag bara... Om vi hade behövt skurat golvet här hemma hade vi kunnat stoppa ner mig me huvet före i hinken och använt mig som mopp...Värre kunde de nog inte bli..
In i duschen och skrubba skrubba skrubba med min goda tvål som doftar päron..mums..och så håret då, ja tro va ni vill men nu luktar det faktiskt inte skunk längre, nej, en härlig doft av sommar sprider sig efter mig när jag går förbi :)

Nej nu ska jag umgås med D innan han tar fram cykeln och lämnar mig för dagen för att sen inte komma hem förrens närmare natten då jag troligen ligger och sover i soffan..

ha de..

Får se om jag kan komma igång på riktigt nu då?

publicerat i Allmänt;

Ja, efter att ha försökt kommit igång och bloggat nu lääänge, så hoppas jag att det äntligen ska fungera..

Så vad gör man en tisdagskväll när barnen sover och Daniel jobbar? har många gånger funderat på att krypa ner under täcket och börja räkna får och sova tills något väcker mig. (Något= Daniel när han rasslar med nycklarna i dörren, Adam som skriker efter nappen eller stina som grymtar lite och vill ha mat..) de e de enda jag skulle ¨vakna av just nu, något annat bekommer inte mig just då då jag försöker få min skönhetssömn på några timmar... men nu när jag äntligen kommit igång me de här så kan jag lika gärna sitta uppe ett tag och vänta på att D ska komma hem, vilket bör ske om några minuter...

Har två påsar med ostbågar i MITT skåp här hemma, och där ska dom ligga tills helgen va det tänkt..huu hemska tankt..man kan ju undra varför vi har TVÅ påsar och det kan jag med en gång säga är ICAs fel...För de första som möter en när man traskar in där för att köpa BARA en liter mjölk är en fullproppad vagn med chips och ostbågar..utgående sortement..HALVA PRISET.. kan man låta bli eller?? nej..och det värsta av allt va att det blev ingen mjölk heller utan vi traskade hem med BARA våra två påsar ostbågar och lovade oss själva att låta bli dem ända fram till helgen..suck :S
Så nu sitter jag här och är sugen..men när jag tänker efter lite så vill jag nog inte bli alldeles flottig och gul om fingrarna nu lagom till sängen.. intalar mig själv att det är ett bra argument :)

natti natti.. får se när nästa inlägg kommer..