mammornas dag idag!!

publicerat i Allmänt;
Imorse gick jag, Adam och Stina på hundutställning vid herrgårn! Jisses vad hundar av all de sorter och som dom spökar ut dom då! De ska kammas och fönas och lockas och borstas innan hunden är klar för bedömning. Adam hade väldigt kul åt att vissa hundar satt i bur och åkte vagn, mycket märkligt att en hund sitter och åker, iaf i hans ögon :) Jag försökte förklara att hunden åkte vagn för att dom inte skulle bli smutsiga och förstöra sina fina pälsar..Men enligt honom var det bara konstigt. :) Men han tröttnade ganska fort på att kolla vovvar, han var mer intresserad av alla bilar som kom för att parkera! Så vi struntade i hundarna och kollade in bilarna ist..
 
Adam föredrar bilar framför de söta hundarna!!

Idag firar vi alla våra älskade mammor!! Och även jag blev lite uppvaktad idag :)
Fick fina blommor och ett litet paket med rosa diamantörhängen.. dock inte riktig diamant, men bra likt..och i mina ögon glittrar dom såklart som diamanter. åh så glad jag blev! <3 Mina älsklingar är underbara!!

Tog en välbehövlig promenad nu på kvällen hela familjen.. Riktigt mysigt och skönt att röra på sig lite, har tyvärr blivit allt för lite av det de senaste veckorna..Men nu är D pappaledig så då kan vi vandra varje dag :) Kanske hinner komma i form till beach 2010 trots allt :) Annars är det jag som ligger och gömmer mig i vassen i sommar  och hoppas på att ingen ser mig..

Nu ska jag mysa med Daniel en stund i soffan och kolla om det är något att se på tv..

puss

En tripp på havet!

publicerat i Allmänt;


Idag har vi varit på Åland för att inhandla till midsommar!!
Hade skrivit ett långt blogginlägg här nyss om alla knäppa händelser på båten, men det försvann när datorn blev knäpp så jag tänker inte skriva om det.. Men Jimmy, Sofie, Daniel och jag hade iaf en trevlig dag på havet!

Ser just nu på fotboll och har ätit upp all chips från igår och även daimen som vi köpte idag.. Och ja, vi har Tobbe på besök också så han har hjälpt oss att äta, så slapp vi smälla i oss allt själva :)

kram

En flitig dag!

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit ganska flitiga hela familjen!
Började dagen med en skön dusch, kom på senare att jag skulle ha avslutat dagen med en skön dusch ist med tanke på att vi har hållt igång hela dan med att städa!! Men men!!
på fm gick vi till affären och handlade lite, stannade på halva vägen och kollade in alla sniglar som låg i gräset och klättrade på träden.Adam var väldigt intresserad av de slämmiga krypen.. Nej, jag kan också tycka att dom e söta så länge dom inte hamnar under mina fötter så det bara blir mos av dem, och jag får rysningar i hela kroppen och inbillar mig att dem sitter kvar under skon..usch!! Och kan ju säga att det inte är några små sniglar heller, nej dom är säkert 10 cm långa och har ett enormt stort hus på ryggen!! hua!!
Ja ja, nog snackat om sniglarna.


väl hemma igen så lagade vi lite mat, pasta och falukorv, mums.
sen dammsuga.. så nu har vi dammfritt för tillfälet!
Sen bakade jag mina efterlängtade bullar..åhh, så gott! blev ett litet smakprov på de nybakade bullarna och ett kallt glas mjölk.

mums!!!

Sen ska jag erkänna att jag slappade lite i soffan en stund medan Daniel bakade bröd! Härligt att ha en karl som kan fixa färskt och nybakat bröd! <3
Efter lite vila tog jag och bäddade rent i sängen.. längtar efter att få gå och sova och sussa i nybäddade lakan...De e en speciell känsla kan jag lova!
Daniel skurade golven och nu har vi tagit ledigt och har fredagsmys och inspekterar våran nystädade lägenhet :)
jo inte att förglömma, jag tog en välbehövlig promenad nu på kvällskvisten också..riktigt skönt efter en hårt arbetande dag :)

imorgon åker vi en sväng till Åland!
Ska lämna Stina hos farmor en hel dag.. måste medge att jag har lite blandade kännslor över det.. Förut när vi lämnat henne har det bara handlat om några timmar, men nu är det ganska många timmar från ca 08.00 till 16.00.. jag e inte orolig att Maria inte ska klara det, för det gör hon, det är bara jag som e lite nojig och fånig!! Men de kommer säkert gå konon!

Nu ska jag stoppa ner handen i chipsskålen och synda lite!!

puss