Glömsk och julmys.

publicerat i Allmänt;
Slutet på den här månaden har varit fullspäckad! Jag har varit tvungen att ha ALLT nedskrivet på små lappar för att komma ihåg allt. Och allt detta blir inte lättare av att jag måste tankas med B12. Jag blir trött, andfådd av att bara gå i trappan och det värsta av allt är att jag får så sjukt dåligt minne... har såklart sökt och kollat upp alla dessa problem och det står klart och tydligt att allt detta passar in i brist på B12.. Så snälla, nu får det gärna bli 13 december så jag kan få bli människa igen. 
 
Men jag är glad ändå eftersom jag har fått upp all advent och allt julpynt. Jag älskar mina tomtar och kan inte låta de ligga i lådan ända fram till jul och sen bara va uppe i några veckor innan de ska packas ner igen. Så här är det julpynt i hela huset, bara granen som fattas.
 
 
 
 
Godaste lunchen på Ica maxi idag 😋
 
Imorgon är det dags för julkalendern. Jag har tyvärr inga höga förväntningar på den detta år. Känns som att inget kommer kunna slå förra årets jättesuccé, Selmas saga! Den va fantastisk tyckte jag!!!
 
 

Blodprov....

publicerat i Allmänt;
Idag har Stina varit på vårdcentralen och tagit blodprov för att se om hon är glutenintolerans. Världens duktigaste tjej klarade nålen i armen galant. Stina är inte jätteglad över vårdcentraler, läkarbesök och nålar!! Men med ett bra bedövningsplåster, mamma och pappa bredvid sig, en jättegullig sköterska och ett klistermärke i handen så gick det galant!!
Nu väntar vi bara på svar! Vilket kunde ta upp till 2 veckor 🤔....
 
Jag är trött, påfyllningen av b12 saknas, blir inte förrän om ca 3 veckor! 😨, min fot värker, men snart, snart får jag adventpynta.... jiiipppiii!! 
 
Han kan han... 😘
 
 

Tant raffa...

publicerat i Allmänt;
30 årskris???!!
Ja man kan ju undra. Men nu är det så att jag börjar känna mig rynkig! Huden är matt och grå och kråksparkarna syns vid ögonen på kanten. 🤣. Vissa säger att de där kråksparkarna är ett tecken på att man skrattat mycket genom åren, och Jo, det kan nog stämma. Skratta är härligt. Men men, fredagsmyset är här och tant raffa har fredagssminket på. Daniel kommer helt klart bli till dig i brallan när han kommer hem från jobbet 😆.  
 
En geggamask som fuktar huden och som kommer ge mig lyster .. attans va lyxigt!!
 
Barnen och jag har haft fredagsmys. Taco framför tv.n och massa prat och pyssel. 
 
Barngos är fantastiskt . 
 
Adam vill sällan vara med på kort (vilket jag absolut accepterar)..  
 
Men vi är två linslusar och gillar Snapchat och olika filter. 
 
Ha en trevlig helg!
Kram