Vackert!

publicerat i Allmänt;
Rosa vackra rosor från min underbara Daniel idag. 
 
Nu är hösten här! 
Sista september och min myssi skulle ha fyllt 90 år idag. Jag tänker extra mycket på honom idag och har tänd ett ljus i utelycktan nedanför trappan som lyser för honom. 
 
 
Jag tänkte gå till kyrkogården och tända ljus i minneslunden men det hann bli så mörkt och ni vet ju vad jag tycker om kyrkogårdar,  gravar och mörker. 
Så jag tänder lite ljus här hemma istället! 
 
Kram 

Fullgubbe och snask.

publicerat i Allmänt;
Eftersom jag gick upp kl 5 imorse så hann även jag se blodapelsinen på himlen.  Inget märkvärdigt om jag får säga det själv men jag kanske missade när det va som bäst. Aldrig i livet att jag ställer klockan mitt i natten för att se på månen . Får se om 18 år om jag ändrat inställning till det då och kanske lyckas se det bättre.  Den som lever får se! !!! 
 
Strax blir det kvällspromenad med familjen!  
 
Granntanten skämmer bort oss med ännu mera chips och ostbågar. . Vi är kattvakter hela veckan. .
Vi skulle ha fått en chokladkaka också men hon hade blivit så sugen på den så hon hade ätit upp den själv. Ja vad säger man? !! Hon är lite tokig hon lilla Thelma .. haha. 
 
 
Så nu måste jag röra på mig för att få plats med dessa två påsars innehåll i magen i helgen .. mums .
 
 
 

Skor och hästar. .

publicerat i Allmänt;
Fick för mig idag att leta fram ett par höststövlar från förrådet. Det visade sig att jag visst hade ganska många skor. Var tvungen att rada upp dem för att verkligen se hur många par skor jag har. Och tro mig, jag är så i behov av att ha en walk in closet för vart fasen ska jag göra av alla dessa dojor? ???
Räknade till 17 par... endast ett par färgglada bland dessa svarta. Haha. .
 
 
Nu på kvällen va det dags för Stinas första lektion på ridlekis. Och jag säger bara en sak.... FANTASTISKT! ! Kauparve islandshästar är ett underbart ställe med en jättebra ledare. Dem va två stycken i gruppen och dem fick göra allting från början till slut.  Rykta, kratsa hovarna,  sadla, tränsa,  leda ut hästen själv, rida en liten stationsbana på egen hand och tillsist. ..trava!!!!! Jag höll på att sätta i halsen när hon sa att dem skulle trava på långsidan. Själva!!!!! Och det gick ju såklart superbra. Måste tillägga att islandshästar är de snällaste hästarna som finns.. till och med jag skulle kunna hoppa upp och rida på en sån... fantastiskt! !!
 
 
 
 
 
 
 
Stina längtar redan till nästa torsdag! !!!!
 
Nu ska jag gå på föräldramöte I kyrkan för körgruppen. 
Kram