sjukling....

publicerat i Allmänt;
 
Jaha, välkommen förkyldning!!!
Adam har varit lite snorig och hängig några dagar nu och nu är det min tur..
Ont i halsen och huvudet, frusen och trött.. 
Och det värsta av allt, 37,7 i feber.
Löjligt tycker säkert vissa att gnälla över den lilla gradens feber, men nu är det så att så fort jag har över 37,5 är jag jättehängig och inte alls pigg.
Jag har väldigt hög smärtgräns vad det gäller det mesta men när febern slår till är jag däckad vid minsta lilla grad.
Hoppas det går över snabbt så jag slipper sjukanmäla mig till jobbet nu när det är så ont om vikarier..
 
Ja ja, jag lyssnar i alla fall på JULMUSIK och planerar julpynt för fullt.
Igår pysslade jag och stina lite tillsammans. Gjorde små söta figurer av piprensare som blev ett gulligt luciatåg.
och Stina målade en julkula i porslin med en tomte på som just nu hänger på tork i fönstret, och jag bara längtar efter att få pynta mer, men inte riktigt än.. Nästa vecka börjar jag!!!
 
 
Nu åker vinterjackan fram för fi-attans va det är kyligt idag. burrrrr...
 
 
 

ledighet...

publicerat i Allmänt;
idag jobbade jag till kl 15, vilket betyder att jag äntligen har en fri fredagskväll med massa fredagsmys med barnen... Daniel jobbar så han får mysa när han kommer hem sen.
 
Vi tog en sväng till min mormor nu på kvällen. 
Hon sitter hemma hos sig och vaktar på en liten mus som har bo under hennes köksskåp..
-När han kommer fram ska jag trampa sönder honom men den är alldeles för snabb för att jag ska hinna få tag på den.. :) Lilla mormor, imorgon ska jag skaffa en råttfälla till henne så hon blir av med den.
 
kram

magen......

publicerat i Allmänt;
 
Idag har jag varit på vårdcentralen på läkarbesök.
Kan ni fatta så dumt det är?!! Vårdcentralen här kan inte se min journal från fastlandet för dem har inte samma system. Så jag fick berätta allt jag varit med om för läkaren och ta lite prover.
Sen skulle hon testa mina magmuskler.... (som jag absolut INTE har några eftersom jag inte tränat magen ett dugg efter min operation för tre år sen pga att det gjort ont vid just träning).
Fick ligga raklång på rygg och skulle lyfta benen rakt upp. Och tro mig, benen flyttade sig inte en centimeter från britsen..Hon tyckte det va jättekonstigt att jag inte fått hjälp med träning efter min operation. Så om några veckor blir det återbesök efter att hon skickat efter min journal och vet på ett ungefär hur hon ska kunna hjälpa mig med mina åkommor. Sen blir det besök hos sjukgymnast för att få ett bra träningsprogram för min mage.
 
på eftermiddagen bakade jag lite saffransskorpor..
mums så gott. Måste absolut göra fler av dem för det är något som kommer att gå åt här hemma nu när det snart är advent.. :)
 
puss