Hemvärnet.....

publicerat i Allmänt;
Jag kommer troligtvis att få börja en utbildning nästa vår (2017) inom sjukvård i hemvärnet. . Alltså,  jippi! !!!
Ska bara skickas lite mer mail till honom som har koll på hur jag ska gå till väga. 
Jag kollade ju upp det här i våras,  klickade och hade mig på datorn och deras hemsida.  Visade sig att jag visst råkat skicka in en intresseanmälan. (Utan att riktigt veta om det). . Så tror ni att jag blev paff när jag fick mail av försvarsmakten häromdagen? !!! Har mailat fram och tillbaka med Bengt , och han har hjälpt mig att komma vidare med det jag vill,  utan att egentligen veta att jag sökt! ! Kommer bli super!  
 
Idag har Elinor varit här några timmar på besök!  Vi snackade,  bakade pizza och käkade björnbärspaj med massa vaniljsås! !!
 
Stina leker hos Emla idag och Adam cyklade precis iväg till fotbollsträningen.  
 
Ja jag är väldigt kvinnlig av mig....
När jag pratade på jobbet om att bli asfaltsanläggare, skrattade alla åt mig och frågade hur jag skulle göra med naglarna och klackskorna då!!!!
Nu har jag berättat att jag kanske ska börja i hemvärnet,  och vad tror ni alla gör !!!! ? Skrattar och tror att jag skojar....... 
Men hallå,  ok... asfaltsanläggare va kanske lite på skoj, det erkänner jag. . Men hemvärnet! !!!!!! Det är på fullaste allvar !!!!  😁😁😁😁😁😁😁😁😁
 
Nu har jag precis målat naglarna! !!!! Sen ska jag platta håret och åka till mamma och hjälpa henne plocka ihop loppisen. 😊
 
 
Hepp Hepp! !!!!
Kram 

Passa på att njuta av solen. .

publicerat i Allmänt;
 
Sommaren kom tillbaka! !!
Vi tog en eftermiddag på stranden... Underbart. . Lite kallt i vattnet dock, 17 grader...
 
 
 
Jag var en sväng till stan på förmiddagen. . Lite ärenden och shopping. ..
 
 
 
Puss 
 
 
Jag började skratta när jag läste detta på jobbtavlan. . Tolkade det på ett annat sätt än det var menat. Jag och min dåliga humor. 
 
Alltså! Ja vad säger man? !!!... 😂
 

En annan årstid på ingång.

publicerat i Allmänt;
Nu är det höst på Gotland!  Turisterna har åkt hem, det regnar oftare, är kallt inne och ute, jag har börjat med långbyxor och strumpor och Coop har ändrat öppettider. . =höst!!!
 
Vi har plockat svamp! !
 
Mums...
 
 
Idag plockade vi lite björnbär hos mamma!  
 
 
Jag har varit fotbolls-morsa i ur och skur!  
 
 
Imorgon är det Slut på släpiga dagar med sovmorgon och myskläder ända fram till lunch.... jobbdags igen!!! Burr och hu!!!!