Sommarminnen...

publicerat i Allmänt;
Snälla! Kan vi stanna tiden lite! Min semester går alldeles för fort och jag vill bara att den här härliga sommaren aldrig ska ta slut.. Ja , ibland gnäller jag över att det är för varmt och just nu går det inte att bada i havet här på norra delen pga alger , men snälla! Snart är det snö o kallt o då gnäller jag över att jag måste skrapa bilen och fryser om fötterna! Så snälla sommaren, stanna länge!!! 
 
Igår var vi och såg takida på warfsholm! 
Jättekul hade vi och det blev ett sommarminne till att spara i minnet!
 
 
 
De säger att det ska åska Nu!! De tycker jag hade varit en fin idé Så vi gick rensa upp den här tunga luften! Dock hör jag varken muller eller regn och ser inga blixtar eller molniga moln. 
 

Spännande strandläsning..

publicerat i Allmänt;
En härlig dag på stranden! Barnen badade i timmar och jag låg och läste och självklart badade jag också mellan varven. I den här värmen måste man svalka sig i havet med jämna mellanrum för att överleva hettan. 
 
 
På kvällen åkte barnen med mamma på cirkus.
Jag och Daniel passade på att åka till kappelshamn och ta ett kvällsdopp. Sen blev det en kall öl på langers efter badet. Jättemysigt!! 
 
Vilken underbar sommar det blev i år! Dock skulle det ju behövas regn så man kan få börja grilla igen. 
 

Mamma Mia!

publicerat i Allmänt;
Igår var jag och mamma på Bio och såg mamma Mia!
Att en film kan vara så på pricken "nästan" lika hur vi har haft / har det i våra liv. 
Dock har jag inte tre pappor och jag vet vem min pappa var men hela historien och filmen är så fin och den speglar mammas liv ganska så precis. En mamma som själv uppfostrat och tagit hand om sin dotter, givit henne kärlek och lärt henne saker genom livet. De är min mamma De! En otroligt stark kvinna som jag vet känt sig ensam vissa stunder men som varit/är stark och kämpat för sin älskade dotter. De är min mamma De!! Ingen har det banden vi har.
Vi kan genomskåda varandra i allt
Vi kan prata om allt 
Vi tänker samma tankar 
Vi avslutar varandras meningar
Och ingen äter Ahlgrens bilar så som vi. (På bio måste man ta en och en och stoppa i munnen. (Jobbigt). på riktigt eller när ingen ser på så måste man ta en hel näve och stoppa i munnen, de smakar liksom bäst då) .
De är vi två De!!! 
Mamma Mia vilken fantastisk mamma jag har!!!
 
 
Hon bor alldeles fantastiskt också! Bland hästhagar och äppelträd 😉
Hästarna gillar äpplen och barnen gillar både äpplen och hästar.