Fotbollsmatch.....

publicerat i Allmänt;
Idag var det fotbollscup för Adam!! Oj oj va barn och va duktiga de är. Jag blir alltid så nervös och taggad när lärbro IF spelar. Jag skriker (lite tyst) .... och kan inte förstå varför barnen inte gör som  jag tycker att dem borde göra .. jag är inte störig och absolut inte en mamma som blir arg på mitt barn när det inte går bra. Jag är bara så fruktansvärt nervös fast att jag vet att det bara är på skoj... fyra matcher idag. En vinst , en oavgjord och två förluster.. bra kämpat ...
Heja Lärbro IF!!!!
 
Adam stod i mål två matcher och spelade två. Han är så duktig på båda positionerna . Han behövs i målet för han är så duktig och motståndarna lyckas knappt göra mål på honom. Men samtidigt är han jätteduktig som utespelare också och gör många mål.. min pojke de!! Känner mig stolt!!!
 
Mitt huvud värker idag. Beror nog på hög volym i sporthallen och alldeles för lite mat... 
 
Imorgon blir det födelsedagsmiddag för Daniel ! 
 
Kram 

Knäckt rygg....

publicerat i Allmänt;
Idag blev det en tid hos kiropraktorn för Daniel.  Aj fi attans vad man kan göra med kroppen alltså. Jag satt på en stol i hörnet i rummet och höll nästan för öronen när han vände och vred på Daniel, hängde på honom och knäckte kroppen så det knakade och brakade. Jag hade aldrig klarat av att ligga där och veta att min kropp kommer knäckas i alla riktningar. Dock var Janne såklart duktig och kunde absolut sin sak, men ändå...
 
Så nu är det lite bättre i ryggen... 
 
Jag försöker gosa och lära känna lilla naimis men hon är inte så sällskaplig än.. Hon sover ju mest på dagen och är vaken på natten. 
Där inne i kojan ligger hon och gottar sig. Lyser man med en liten lampa in där så ser man hur hon öppnar sina ögon, tittar på oss med små små trötta blickar och vänder bort huvudet, bäddar för ingången och somnar om.  Roligt sällskapsdjur..... eller inte?....!
 
Imorgon blir det fotbollscup för Adam .. heja heja!! 
 

Julen .....

publicerat i Allmänt;
Tomten kommer på julaftonsmorgonen. Lika förvånade barn som vuxna när det knackade på dörren. Jag och Daniel hade ju inte "beställt" någon tomte. Så nu är jag helt övertygad om att han finns på riktigt. 
Barnen fick varsin påse sen vinkade han hej då! Jag och Daniel bara stirrade på varandra. 
 
Under granen fanns det också paket. Bland annat denna lilla varelsen. Hon heter naima (kallas naimis).... 
 
Uppdukat till Jullunch. Bara maten som ska fram..
 
Jag, Stina och mamma gick i kyrkan och lyssnade på fin sång av Amanda, trixie och bert. Så fint. Taket lyfte sig nästan när bert sjöng o helga natt. Han har sjungit den sången så länge jag kan minnas varje julafton. Förr var det lite svajigt och man va alltid nervös över om han skulle klara alla höga toner eller ej. Men i år!!! Herregud.... jag fick rysningar på hela kroppen och blev nästan tårögd av hur fint han klarade det. Fantastiskt.. största applåderna ekade på väggarna i kyrkan och man såg hur rörd och glad han blev.. 
 
Julaftonskvällen var vi vid mamma. Paketöppning, kvällspromenad och massa mys.
 
 
Jag hade tydligen varit snäll i år.. fick dessa vackra örhängen och mycket annat fint också.
 
Tomten på tv. Ett måste! Älskar den gamla filmen.
 
Julklappsaktivitet... 
 
Idag fyller Daniel år! Morgonen började bra med sång och paketöppning och frukost. Efter det small det till och han ligger nu invalidos i soffan/sängen med ryggskott. Stackarn...
Det är inte lätt att bli gammal. 😉
 
När man fyller år i den här familjen blir det oftast varm choklad med grädde till frukost... mumsigt.
 
 
God fortsättning och snart är det dags för ett nytt år!
 
Kram