Mysdag i staden och skogen.

publicerat i Allmänt;
En till underbar vårdag.....
Vi lunchade på stan idag innan vi hämtade hem barnen +två kompisar från skolan. Vi njöt av det fina vädret med barkbåtar i den lilla bäcken vid järnvägen. Jag passade även på att plocka hem lite björkris som fick pynta trappan och bänken hemma...ska ännu sätta lite fjädrar i dem också .  Kastade ihop en god äppelpaj nu till kvällsfikat också som får avsluta dagen...
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon ska det bli sämre väder.... 
Kram 

Jag kan konsten att njuta av lugnet och värmen...

publicerat i Allmänt;
Lämnade barnen på skolan imorse. Gick hem och tog fram solstolen , packade in mig i bilen och åkte mot stranden i kappelshamn. När dem utlovar sol och 19 grader så måste jag ju passa på att njuta av havsluft , vågskvalp, och en hel strand för mig själv. Fantastiskt och underbart. 
 
 
Hämtade hem barnen och en kompis från skolan. Eftersom det var så härligt väder kände vi oss såklart sugna på glass. Så vi tog en sväng till affären och köpte varsin god strut. 
 
 
 
Barnen lyckades sparka upp fotbollen på taket så mamman fick såklart offra sig för att klättra ut genom Stinas fönster och hänga ut på taket med endast fötterna kvar på fönsterkanten. Hu så högt och otäckt. Men jag överlevde , dock var det värst att ta sig tillbaka in genom fönstret... usch.  
 
Vårkänslor och spring i benen efter skolan...
 
Kram

Våfflor och glassbox...

publicerat i Allmänt;
Mamma bjöd på våfflor idag på eftermiddagen. Äter helst mina våfflor med extra mycket glass och lite sylt. Så gott.  
 
Jag har troligen lyckats tappa mitt ena örhänge i glassboxen i konsum lärbro... och det va ju så typiskt att de just fyllt på hela fryser med glassbackar, vilket gjorde det omöjligt att gräva sig ner till botten på boxen för att leta.. snyft... men personalen skulle leta när de städar och förhoppningsvis kommer det väl fram någon gång när kunderna behagar köpa glass i sommar...  Så snälla, köp mycket glass så kanske mitt lilla smycke kommer fram !!!! 
 
I natt förlorar vi den mest omtyckta timmen mitt i natten, vilket kommer göra mig supertrött och gnällig hela dagen. Jag kommer så väl ihåg att jag störs otroligt mycket av att förlora EN timme på natten. Jag bli en riktig huggorm och kommer in i helt fel rytm på dagen.. grrrr. Men jag överlever....
 
Go natt!