Middag och anmälan...

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit hem från en jättetrevlig middag i stan tillsammans med min Cbas.  Eftersom jag är så urusel på att utforska nya matställen i staden tog hon med mig till creperiet.  Åh helt fantastiskt.  Mysigt, otroligt trevlig personal och underbart god mat. Vi käkade galetter (typ stor jättepannkaka med skagenfyllning +massa annat gott på.) Jag är såld... gudomligt gott! ! Och för att inte tala om deras lemonad. Alltså muuuums. ...
 
Som vanligt kommer kameran fram när allt är Slut. . Men lemonaden va iaf suuuuper goood.
 
 
Efteråt tog vi en promenad genom innerstan.  Ner till hamnen... kollade vattnet vid kallis. . Blåste riktigt kallt där så något dopp i havet blev det inte idag. 
 
Sen är vi fullkomligt tokiga och har nu anmält oss till tjejruset som går av stapeln den 8 juni. Detta innebär att jag nu har ca en vecka på mig att hitta kondisen och försöka hålla jämna springsteg med cbas som tränar styrka och bygger muskler typ jämnt... dock säger hon att hon aldrig springer och tränar kondisen,  så vi får väl se vem som puttar på vem den sista biten in i mål... hahaha. . HEJA OSS!!!!!!!
Jag är sjukt taggad...... 
 
Puss 
 

Fröken hurtig och nyttig (ibland )

publicerat i Allmänt;
Alltså , jag älskar detta väder... Barnen va ute nu på kvällen och hade vattenkrig. ..jag satt på trappan och hejade på! Nästa gång ska jag också vara med.  Måste bara köpa mig en vattenpistol först, det funkade inte så bra med blomsprutan. .. haha.. 
 
 
Tidigt på morgonen idag va det redan stekhett ute, MEN,  jag hoppade i springskorna,  tog på mig träningskläderna och skuttade iväg på en runda. Alltså jag är sjukt stolt över mig själv! !! Stockholm maraton nästa då!!!
 
Efter träningen borde det vara uppdukat med proteindrink och en banan men eftersom jag är amatör och nybörjare så funkar det lika bra med detta..
 
Söta lilla delikatoboll, du var så naggande God och tog slut alldeles för fort. Så jag va ju tvungen att ta en till.. Imorgon tar jag nya tag med träningen och grönsakerna. . Hehe.. 
 
Imorgon kväll ska jag träffa christina på stan, äta mat och bara mysa .. var alldeles för länge sen! !
 
 
Kram

Är man riktigt klok eller vad är det för fel...

publicerat i Allmänt;
När man försöker ta en fin selfie -bild.....
Som att stirra satan i ögonen. ...
 
Idag har jag varit fotbolls-morsa.. heja heja i ur och skur.
 
Tant har även överträffat sig själv idag med att springa. Ingen aning om hur många kilometer det va men jag hade gett mig faaaan på att inte ge upp. Magen dallrande,  pattarna flög hit och dit, svetten rann, knipmusklerna är ur funktion,  regnet stod som spön i backen , MEN. ...... jag klarade de... ramlade in i hallen och blev liggande som en död gädda på golvet och kippade efter luft...  heja mig!!!!! 
 
Kroppen värker! !!!