Under jord....

publicerat i Allmänt;
 
Japp , idag tog vi oss ner under jorden.. ett besök i lummelunda - grottan med madde, Thomas och Maria.  Jag är inte så förtjust i dessa grottor men tog mig i kragen och följde me ändå . Så fort dörren till grottan gick igen fick jag lite smått panik men bara att bita ihop och fortsätta framåt. Sen kändes det bättre när vi kom in i de stora salarna.. 
En otroligt duktig guide gjorde också att upplevelsen blev helt ok och vi va nöjda med turen efter ca 40 minuter. 
 
 
 
 
 
Sen tog vi en liten vandring runt grottan och ner till stranden och in i en skog.  Mysigt med en liten upptäcktsfärd.
 
 
Efter grottan tog vi en sväng till blålagunen. . Burrr  så kallt men ändå mycket folk som badade och fikade på strandkanten. .
 
 

Turistat....

publicerat i Allmänt;
I visby idag...
 
Åkt tåget runt ringmuren...
 
Käkat glass på visby glass på hamnen ..
 
 
 
 
Vandrat runt i botaniska trädgården. . Och jag  bara älskar alla vackra rosor .. när jag får ett hus i framtiden så SKA jag ha trädgården full av rosor. 
 
 
 
 
 
Kram 

Fårö

publicerat i Allmänt;
Madde, Thomas och Maria är här några dagar nu och idag passade vi på att åka till Fårö och titta lite. Solen sken men det blåste storm så några i sällskapet hade skoj i de höga vågorna på sudersand.  Vi andra badkrukor sökte lä i vassen och försökte komma undan sandstormen. .
 
 
 
 
Mat på ebbas och en titt i den fina butiken.  Jag vill ha massor därifrån. ... 
 
 
Lite trädklättring blev det också. .
 
 
Nu snarkar hela övervåningen. Bara jag och Daniel vakna än så länge.. men nu blir det strax kudden och imorgon blir det en tur till stan. 
 
Kram