Kalasdag.

publicerat i Allmänt;
Idag på förmiddagen gick vi till kyrkogården och gjorde fint med blommor till myssi som skulle fyllt år idag. 92 år!! Älskade morfar, hoppas ni firar med gräddtårta , mariekex och kaffe i himlen. 
 
 
 
På eftermiddagen åkte vi till kappelshamn och firade trippel-kalas för Andreas, Elvira och Elliot. 
 
 
 
 
Tack för denna mysiga dag!!
Kram 

Tjejdag på stan..

publicerat i Allmänt;
Har haft en härlig eftermiddag på stan med isa idag. Vi har fnissat, ätit, kollat på kläder, inte handlat ett dugg, strosat runt samt gapskrattat åt oss själva och höstens underliga mode i butikerna. 
 
Dessa vackra klänningar var inte ett dugg vackra på oss. De passar säkert till andra men på oss...?. icke... !! 
 
 
Kvällsmaten bestod av mcflurry och hallonpaj på donken. Inte ett dugg nyttigt, men gott va de!!
 
Puss

Vi har fått svamp...

publicerat i Allmänt;
I korgen!!! Äntligen.. allt blir så mycket roligare när man hittar och slipper leta och leta. Nu gick vi 2 meter och skrek STOPP, du trampar på dem..  sätter oss ner och plockar och lyfter blicken några cm och där finns det lika många. Fantastiskt. 
 
 
Dock är det ju ap-tråkigt att rensa. Usch..
 
Jag älskar att spela memory. Det är ett av de roligaste spel jag vet och extra kul blir det när jag vet att jag kan vinna över denna donna, som för övrigt är en hejare på detta spel. När hon spelar med pappa så vinner vi  överlägset , men mot mamma får hon kämpa .. och jag är inte en sån som lägger mig och låter barnen vinna för att dem ska bli glada.. icke!!! Memory är mitt spel!!!!
 
God natt!!