En vanlig dag!

publicerat i Allmänt;
Började dagen med att plocka jordgubbar i vårat lilla land . 
 
Fixade ihop lite förmiddags -fika....
 
 
Barnen har spanat på våra tre små fågelungar under taket idag. Så söta...
 
 
Idag har festklänningen åkt på. Eftersom jag typ aldrig går på fest och den bara blir hängandes i garderoben så bestämde jag mig för att jag visst kan använda den utan fest. Så imorse traskade jag iväg till affären i diskokulan,  måste vara en otroligt snygg klänning för jag har nog aldrig varit med om att så många karlar sagt hej utan att ens känna till mig.. 😂😂😂  men jag sträckte på mig lite extra och försökte bära upp diskokulan på bästa sätt. Fick dock gå och dra i kanten på den när ingen såg för den täcker ju knappt röven.  
Vilka äventyr för en klänning! !! 😂
 
En shoppingrunda och sen dags att packa för jobb! 
 
Kram.

Hetast på jobbet och öm i halsen. ..

publicerat i Allmänt;
Nej nu vill jag ha bort denna smygande "förkylning " med lite halsont och seghet.  Jag vill ju ut och springa! ! Har inte varit ute på min runda på fem dagar. .. 😨 
 
Men men, jag har i alla fall varit snygg på jobbet i duschstövlar storlek 46. Man tager vad man haver. ..
 
Pool -bad ... härligt. .
 
 
I solljuset ute ser man så brun ut men när man kommer hem och ställer sig framför spegeln är man rosa....
Ajaj vad det sved i natt. Men nu är det bra och har övergått i en snygg sommar -brun färg.
 
Soffhäng och förhoppning om att halsen snart blir bättre så jag kan ut och motionera. ..
 
 

Poolhäng och badräktsmodell.

publicerat i Allmänt;
Barnen och jag åkte till Fårö imorse. Vi kände för att bada i poolen och eftersom de va så skönt väder passade vi på. Jag är inte längre någon badkruka. .. har redan varit i havet ca 5 gånger . Så många gånger badade jag inte på hela förra året ens , så i årkommer jag sätta rekord i badning . Pool badar jag inte heller i (förut) . Nu jäklar fick ungarna akta sig när jag gjorde kanonkulan från kanten 😄 
Har "krympt" ur min bikini.... så imorse fick det bli en genomgång av badklädeslådan . Hittade denna som passade som en smäck. . 
 
När jag ligger och gottar mig i solen kommer det en kille och en tjej fram (de pratar norska) .. han har en stor kamera runt halsen och hon bär på en väska och en hel hög med papper. Det visar sig att dem letar "badräktsmodeller" till en norsk tidning.... ojoj,  väldigt smickrande men nej!! Jag tror absolut att det va något seriöst men kändes ändå för läskigt att ställa upp på något sånt . Alltså jag,  en tvärhand hög och lite mullig här och där.... 😨 hade väl aldrig i min vildaste fantasi kunnat tänka mig att få ett sånt erbjudande. Om jag känner mig smickrad? ? Ohhh ja. Självförtroendet sköt i höjden !! Men jag är nöjd över att jag sa nej!! 
 
Tack och hej från mig ( som kunde ha blivit modell för en dag)... 😂