Kalas och fullspäckad helg.

publicerat i Allmänt;
Stina har fyllt år och vi har kalasat hela helgen . I lördags firade vi ebba och söndagen va det kalas här hemma för stinisen. 
 
Städa måste man göra innan gästerna kommer! 
 
 
Födelsedagens kväll spenderade jag och Stina i stallet. . Kallt men såklart massa hästmys .
 
 
Hoppning stod på schemat denna kväll!  Alltid lika nervös mamma som hejar på.. men hon är ju så duktig när hon flyger fram över hindren i full fart.. 
 
Lördagskvällen spenderade jag med denna goding. Daniel va iväg på personalfest och Stina somnade tidigt. Så vi två myste framför tv.n med godis och läsk. 
 
Kram 

Nostalgi. ...

publicerat i Allmänt;
Åh jag bara kunde inte låta bli denna fantastiska dvd i affären igår. Jag älskar den! Har den på VHS sen jag var liten men nu har vi ju bara dvd-spelare så jag har ju inte kunnat titta på den. MEN nu gott folk ska det bli trolltider -maraton.  6 timmar lång!!!! Yeeeehaaa! 
 
 
 
Undra om jag kommer hinna klart med denna lilla nisse innan jul!? 
Terapi!!!
 
 
Den obligatoriska chokladasken är inköpt till jul!
Hahahaha,  den kommer va uppäten innan 1 advent!! När chokladsuget kommer fram är denna ask icke säker i skåpet längre. 
 
 
Snart ska jag och mitt rosa läppstift åka till slite på lite ärenden! 
 
 
Kram 

Frisk och go....

publicerat i Allmänt;
Tillbaka till jobbet igen efter en veckas sjukdom.  Min röst försvann tillsist helt och jag väste som en orm för att få fram ord. Halsen gjorde fruktansvärt ont och febern ska vi inte tala om. 38.9 hade jag som högst och jag var typ nästan död. ..... fick en tid till vc samma dag jag ringde. Och domen .... VIRUS! ! Hem och vila.. jo jag tackar ja... Puuh vilka dagar! ! 
Men nu är jag bättre och laddar för fullt för en hel jobbvecka + mat med några arbetskamrater på lördagkväll efter jobbet. Och jag ska även hinna med att putsa fönster här hemma i veckan för snart ska adventen plockas fram... ohhhh jag hoppar av glädje över tanken att det snart är dags. . 
 
 Igår fick jag för mig att jag skulle tvätta bilen invändigt och utvändigt. . Så sagt och gjort.. jag och barnen klädde på oss och åkte upp till mamma. 
Mamma skrattade åt mitt klädväl till biltvätten samt att jag även hade rosa läppstift på mig.  Jag är alldeles såld på mitt nya rosa läppstift och bär det jämt, även vid biltvätt..... sån är jag!!
Man måste ju meka bil med stil!!!!!
 
Dessa mysisar fick vara inne på eftermiddagen med oss. Ja tobbe är ju alltid inne men den lilla besten har inte varit inne sen förra vintern så han va glad över allt innegos med mig och barnen. 
 
Kram