Halloween och mysiga ljus..

publicerat i Allmänt;
Några mysiga timmar på stan idag med min Elinor.  Vi spanade in julsaker och fikade och hade det riktigt trevligt.  
 
Sen blev det lite pumpa -fix..
 
Jag köpte nya örhängen på fastlandet. . Och nä, jag brukar inte tycka om dödskallar  men de här glittrande så snyggt + att det ju faktiskt är halloween så ja, dem fick följa med mig hem. 
 
Varit och tänt ljus på hangvar och lärbro kyrkogård ikväll!
Så vackert och stämningsfullt ..
 
Får se om jag orkar sitta vaken nu tills det är dags att åka och hämta hem den där mannen som jag älskar från halloween -fest i kappelshamn. . 
 
 
Natti natt! ! ! ! 

Glatt återseende och frost.

publicerat i Allmänt;
Igårkväll tog jag och Daniel en sväng till uppsala för att möta upp Jimmy och Sandra på olearys,  äta mat och bowla. Riktigt trevligt och alldeles för länge sen vi sågs .  Bowlingen gick toppen,  i alla fall för mig och Daniel. ... Jimmy gav resultatet fina fingret... ölen som ställde till det,  klart att klotet inte kan rulla rakt när kastare själv svajar lite.. hahaha. ..
 
 
 
Som vi saknat varandra! Så kul att få umgås igen!
Lika flummiga som vanligt. ..
 
Men vi kan vara söta tillsammans också. . 😆
 
Idag har vi myst med caramell  (katten).. hon längtar nog efter sin familj för hon är så kelig och sällskapssjuk. .
 
Igår var jag och fikade på hembageriet med Sofie på förmiddagen och passade sen på att köpa med mig halloween -bakelser hem till barnen.  Uppskattat och gott. 
 
Stina har fått en tidigt födelsedagspresent av farmor.  Hon bor just nu i denna dress och står framför farmors dator och sjunger till frost, kastar kronan, drar ur flätan, stampar i golvet och gör alla rörelser som Elsa gör.. oj oj... så kul att smyg -titta lite på henne för hon är helt inne i filmen och lever sig in riktigt ordentligt i rörelserna och sången. 
 
Snart ska vi gå till Ica och bli ansiktsmålade och få godis. 
Sen till sporthallen och säga hej då till farmor för att sen åka hemåt mot båten. 
 
Mysig helg till alla !
 

Fastlandet. ..

publicerat i Allmänt;
Vi passade på att gå på hockeymatch igår kväll när vi var i Gävle.  Tyvärr förlorade brynäs så sådär jättekul va det ju inte.  Men ändå härligt att få uppleva stämningen i arenan.  
 
Ja jag köpte mig en diskret mössa som inte skriker brynäs med sina färger.  Passar fint nu på hösten. .
 
Vi är kattvakter åt våra vänners kissemiss några dagar nu när vi är här.  Tyvärr får vi ju inte träffa dem när vi är här eftersom dem tagit höstlov och åkt till fjällen.  Men karamell (karris ) myser vi me.
 
 
 
Åh vilken häftig lägenhet dem har flyttat till under tiden deras nya hus byggs färdigt. 
 
Vi har varit på stan idag och jag gick bananas på panduro på gränby eftersom den butiken inte finns på ön. Julpyssel julpyssel och lite julpyssel blev det därifrån. . Fantastiskt! 
 
Stina dansar till frost ...
 
Nu har vi precis ätit mat och snart blir det blåbärspaj till efterrätt.