Idas tavlor. ....

publicerat i Allmänt;
Åh va det är skoj att pyssla. Har länge letat efter en tavla att sätta på väggen i trappan.  Men vill ha något speciellt och något som känns jag... då jag inte lyckats hitta den där speciella bestämde jag mig för att göra en egen.  
 
Lite fix och trix och äntligen klar. . Japp jag är nöjd..
 
 
 
Nu ska den bara upp på väggen! ! 
 
Jag pysslar tavlor och Daniel stryker. Bra fördelning.  Hihi . 
 
Har myst i solen med mamma idag på eftermiddagen.  Underbart med värme i ansiktet. .
 
Kram 

Snälla vår, kom nu..

publicerat i Allmänt;
Alltså denna sol ger mig lyckorus. .. jag behöver vår och värme nu..... jag skulle kunna bo utomlands tre månader om året. Januari,  februari och mars är Depp månader och kroppen bara skriker efter sol och ljus dessa månader. .
 
Idag va det jag som satt vid husknuten och gottade mig i solens strålar. .. Underbart 
 
Nu ska jag hämta Stina på nyckelpigorna och ikväll blir det föräldramöte i skolan för Adam.  
 

Lite fix....

publicerat i Allmänt;
Imorse lämnade jag barnen på skolan och drog till stan.  Behövde fylla på i kylskåpet och även ta en sväng på HM för att spendera min kupong på 250 kr. Köpte två tröjor till mig själv och ett halsband. . Nöjd och glad! 
 
Idag ville inte luggen samma som jag så den fick gömma sig bakåt i ett spänne. Suck , det är ett Jäkla pyssel med just lugg... krävs massa tid och fix för att den ska vara på plats. . 
 
Tog med oss Elvira och Alva hem från skolan idag. Käkade mellis och sen följde dem me Daniel och Adam på pingis en liten stund innan jag körde dem till ridskolan. .  Mys..
 
När barnen somnat !!!!!!!!
 
Var ju tvungen att käka upp resterna från kalaset.  Lite glass och lite grädde är ju inget att spara på.. toppade med lite kola och chokladsås,  strössel och banan.. samt ett litet kex.  Min egen bananasplitt. . Mums... 
 
Kram