Påskhelgen är nu över. .

publicerat i Allmänt;
Vi har varit på fastlandet över påsken . 
Har hunnit med släktträff i sporthallen med god mat och massa tävlingar.  Har varit och hälsat på Ronja och Vilda och sett på deras nya hus (palats) , imponerande.... varit till Gävle och hälsat på Alex och familjen.  Tagit en runda på gränby och shoppat lite, ätit och bowlat med Jimmy och Sandra på olearys.  Och även träffat sofie en liten stund . En fullspäckad helg men så trevligt! !
 
Har haft bebis -gos med Valter.  Han har nu hunnit bli 6 veckor och det är så konstigt att man inte mins att sina egna barn varit så små också ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram 

Outlander!!!!!

publicerat i Allmänt;
Alltså jag är helt såld och uppe i det blå!!! När jag var sjuk började jag se en serie på viaplay. .. så spännande,  så bra och Jamie fraser ( sam heughan )är ju så läcker att titta på. Jag talar förstås om outlander. . Se den!! Jag strecktittade i två dagar på alla 14 avsnitt och tänkte att jag lika gärna kunde börja se säsong 2 också   .MEN då visar det sig att den inte kommit ut än. Den har premiär den 9 april.... ohhhh guuuud va jag måste vänta länge... 
När jag hittar någon bra film /serie så kan jag lätt se den 100 gånger om och om igen. Så nu är jag inne på en andra runda på säsong ett igen. FANTASTISKT! !!
Snälla säsong två, kom nu!!!!! 
 
Jag Och Daniel tog en dag på stenkusten här för några dagar sedan !  Underbart 
 
 
Idag har jag tankat mig med b12 på vårdcentralen!  Åh fi attans va det spände idag när vätskan trycktes in.. konstigt att det ibland inte känns alls och vissa gånger gör det superont. 
 
 
Nu ska jag nog strax plöja ett avsnitt till av outlander! !!
 
Kram 

Feberdrömm och längtan..

publicerat i Allmänt;
Jaha,  nu är det min tur! 
Många på jobbet och även här hemma runt omkring har haft typ influensan eller iallafall utdragna förkylningar. 
 
Igår åkte jag till jobbet på eftermiddagen. . Kände mig liten hängig men jobbade ändå. Blev bara värre och värre på kvällen men stod ut den sista timmen med hjälp av mina härliga arbetskamrater.  Dem delade snällt ut alvedon och halstabletter till mig så jag skulle stå ut. Borde ju såklart ha åkt hem tidigare men det kändes ändå hyfsat efter lite alvedon så jag stannade. 
 
Men inatt...... Fi attans. ... när jag var liten hade jag alltid feber- drömmar . Jag drömde alltid samma sak. Det va fullt med stora bollar i olika storlekar som kom rullande mot mig och i panik försökte jag hoppa undan från dem. När jag vaknade upp så va det alltid svårt att somna om för så fort jag stängde ögonen så började bollarna rulla igen. Vad händer egentligen i hjärnan när man har feber?  Den måste ju gå på högvarv?!!
Jaja,  nu har jag ju inte haft den här drömmen sen jag var liten men inatt återvände den... så obehaglig och så märkligt att man kan drömma samma dröm som för kanske ca 20 år sedan! !!!!! 
 
Det blir sängläge idag och några dagar framåt tydligen.  Jag svettas just nu som en gris och hinkar apelsinsaft som om jag aldrig sett dricka förr.. orkar knappt hålla i glaset,  krafterna är helt bortblåsta och huvudet snurrar.  
 
Jag längtar efter ett fat med sushi. ... vill drömma att det ramlar ner sushibitar från himlen istället för bollar.. 
 
Kram