Idag lever jag mest i tankar!

publicerat i Allmänt;
Gravid?
Det föds barn som bara den just nu!
(måste tillägga att det inte handlar om mig, för jag är inte gravid igen )
Men en lite flicka har fötts och jag tror att hon är släkt till mig..
Öppnade tidningen imorse och fick se en otroligt söt liten flicka på bild i välkomna till världen..
Men nu är jag i ovissheten om att ifall jag ska gratulera pappan eller inte, eftersom han inte ens har berättat att han fått en liten flicka..
Så tankarna snurrar lite vilt här i huvudet just nu!!

Men vardagen rullar på som vanligt idag!
Daniel klipper gräset, tillsammans med Jerry.. Dom går med varsin klippare på varsin gräsplätt.. Undrar vad dom tänker på..? Iaf jag har en tendens till att tänka massa tankar när man går så där i sin egen lilla bubbla och bara hör surret från klipparen..
Adam och mamma ränsar ogräs i blommorna.. (Adam ränsar även fina blommar. Han har inte riktigt förstått vad som är visset och vad som är ej är visset) :) Söta barn!!
Stina sover så sött i vagnen...
Och jag, ja jag funderar och tänker!!!
Passar iof bra en sån här dag. Solen vill inte riktigt titta fram så dagen bjuder på slapp i solstolen (dock utan sol).. Men nu ser jag att den visst lyser ändå så då kanske jag ska sola lite iaf.. Fast kanske behöver vila huden lite från solstrålarna idag.. Blev en hel del igår så det svider lite på kroppen.. Men det som inte dödar härdar!! Eller hur nu man ska uttrycka sig..

Jag fortsätter att fundera och tänka och hör av mig igen när jag har kommit fram till något bra!

en kväll i Visby med mamma och mormor!

publicerat i Allmänt;
Gick på tiljans talanger ikväll!! Fy vilken besvikelse. Det som alltid har varit så kul och bra låtar och människor med förut, blev en absolut besvikelse idag.. Betala 120 spänn för att för det första få sitta på en träbänk utan ryggstöd i ca 2 och en halv timme och sen lyssna på (tyvärr) massa skitlåtar.. Ja vissa va ju såklart lite bra men över lag så var det helt kasst.
Den enda som jag ville skulle vinna va lilla 8 åriga Otto.. Han vara bara så söt. men nej nej, blev ist någe spektakel som inte alls föll mig i smaken..
De enda som jag kan skryta lite me va ju då att jag såg en kändis..
Han som sitter i juryn i dansbandskampen va även med i juryn på tiljans.. coolt.. eller inte?? (vet inte ens vad han heter så så mycke kändis är han kanske inte..) Thomas någonting... Ja ja, köpte mig iaf en god hamburgare och njöt av den tills den tog slut.. Sen ville jag bara hem och vila min onda rygg som värkte efter den där förbaskade tiden på träbänken..

Annars har det varit en bra dag med lite firande av Jerry som fyller år idag..
God tårta och mumsiga kakor..

tjingeling!

underbara härliga sommar!

publicerat i Allmänt;
Funderade starkt på att packa in min lilla familj i bilen imorse och åka till stranden och bada.. Men eftersom kusinbarnen var här inne vid grannen så ville dom såklart leka med Adam och då kunde vi ju inte åka iväg.. Så idag har jag suttit i min solstol med min fläkt med inbyggd vattenspruta och stekt mig i solen.. Riktigt skönt... Alla ungar har badat idag också i poolen (Stina i badbaljan ute i skuggan)...

Måste ju skriva några rader om den fantastiskt underbart roliga midsommarhelgen som vi hade här hemma med nära och kära..
Jag, Daniel, Julia, Niclas, mamma, Andreas, Jerry, Madde, Jimmy, Sofie, Adam, Elvira, Alva, Natha-lee, Stina, Thomas, Terese, Petronella, Ninni, Annica och mormor.. (Hoppas jag kom ihåg alla nu som va med och förgyllde denna helg..)
Började med midsommarstångspåklädning här hemma på morgonen.. Madde, jag och Sofie fixade en fin fin stång med ormbunkar och blommor som barnen hjälpte oss att plocka.. ( den va iaf fin på midsommarafton, sen började den sloka lite och nu ser den mer eller mindre ut som en vissen palm)..
Sen lite lunch här i trädgården med sill och potatis och annat gott..
Sen ner till lärbro en sväng för att vara med på den stora stångpåklädningen och dans runt stången med barnen. Riktigt mysigt!!
Efter det for vi hem hit igen och fikade lite...Tårta och annat gott stod på menyn då!!
Sen middag och så var festen igång!! :) Riktigt kul hade iaf jag och det tror jag även att alla andra hade :)
Bjuder på lite bilder:
         

  

En otroligt kul dag och natt!!!