Traktorer och katten-mys.

publicerat i Allmänt;
Traktoråkning i kappelshamn... Jag missade starten pga jobb. Men kastade mig upp på Henrics traktorflak de sista meterna och fick i alla fall åka liiite.
 
Underbara Gotland. Så mycket skoj att göra här.. folkfest...
 
Var hos Isa o Henric på kvällen. Fixade de sista innan massutskicket. 😄😄 Hilda har en kattunge som heter katten. Om jag blev kär?? Ehhm jooo. Så liiiten , busig och söt. Fräste på hundarna gjorde den också så dem blev rädda 😂😂 liten men tuff... 
 
Jag la beslag på katten och tvingade henne till gos..
 
Regnbågen Igår kväll över kyrkänget. 
 
Idag bygger barnen hus utanför dörren. 😂 
 
Lite halvkasst väder idag. Skulle bli åska. 🤔 
Puss
 

Is-bad...

publicerat i Allmänt;
Vi tänkte ta ett härligt kvällsdopp på kappelshamn nu på kvällen... men vad har hänt???
Termometern i vattnet visade 9-10 grader, det iiisade i alla kroppsdelar och familjen vrålade när dem doppade sig och var lika fort uppe ur vattnet igen.. Jag höll mig på stranden. Min kropp klarat INTE av isbad. Vad hände med sommarvattnet på 18-20 grader??? 
 
Men det va i alla fall uppfriskande enligt familjen..
 
 

Visby och slite.. Det är på Gotland det händer..

publicerat i Allmänt;
En mysig dag på stan med familjen idag. Shoppade lite på rea och käkade mat på la Fontana. Vi avslutade dagen och kvällen med slite expo....
 
 
 
Den här skotten, i kilt och med säckpipa gjorde att jag blev alldeles knäsvag. Älskar kilt och säckpipa och allt som har med Skottland att göra. Är ju helt såld på serien outlander som handlar om skottar och utspelar sig i vackra Skottland. Löööve it!!!! Precis när jag skulle fota så slutar han såklart o spela o börjar snacka med kompisen.. dock fick jag höra ett samtal med skottsk dialekt.. Det klingade vackert i mina outlander-öron. 
 
 
Slite o bilar.. .
 
 
 
Folkfest.