Änglar finns nog....

publicerat i Allmänt;
Ibland undrar man om de som är där uppe i himlen kan höra vad man tänker...
 
Igår på fm började jag må så dåligt på jobbet. Ont i Huvudet, yr, illamående och vit som ett lakan i ansiktet. Va påväg att åka hemåt men blev stoppad av chefen då jag började skaka o må otroligt dåligt. Kollegorna bäddade ner mig på golvet o det blev ett samtal till 112. Kräktes och mådde jättedåligt. Fick åka ambulans till lasarettet. De misstänkte blödning i hjärnan men samtidigt inte då jag svarade bra på alla tester. Blev röntgen av hjärnan o prover. Och nu till det konstiga.... när jag ligger där i min ensamhet o väntar på svar så hinner man tänka mycket.. sa för mig själv att nä nu behöver jag hjälp av er däruppe i himlen för jag vill inte dö ännu.. pappa och mumma va de jag tänkte på... och vips så plingar det till telefonen. Ett sms med denna bild kommer upp...
Min pappa!!!!
Det var ett sms från Siv (som skrev att hon rensade bland gamla kort och hittade detta och ville skicka det till mig.. ) och strax efter kommer läkaren in o säger att allt ser bra ut. Inget konstigt på röntgen och bra prover. Förutom blodvärdet som ligger lågt men de är som det är. Så ibland tror jag att de där uppe hör och vakar över oss. Konstigt, Ja. Men man måste ju tro på någonting. 
Så jag fick åka hem igårkväll o vila. Känner mig bättre men fundersam på vad som ledde till att jag mådde som jag gjorde igår... blir vila hela dagen ! 
 
Stina bäddade ner mig i soffan igårkväll och så såg vi på Pippi på rymmen..