Fullspäckad helg..

publicerat i Allmänt;
Som vanligt så är våra lediga helger fulla med aktiviteter .. matcher, matcher och matcher.
 
Handbollsmatch för Daniel. Rysligt spännande. Gute ledde med ett mål i slutsekunden när motståndarna fick straffkast 😝🙈. Blev mål och matchen slutade oavgjort! 
 
Timmen efter Daniels match var det dags för Adam och innebandy. Lärbro if är de mest kämpande och glädjefyllda ungar jag känner. De har hamnat i en otroligt svår serie, där motståndarna är dubbelt så stora åldersmässigt och kroppsmässigt. Lärbro if förlorar varenda match men ändå kommer ungarna glada, positiva och kämpar och krigar till sista sekund även om slutsiffrorna blir 19-3 så är de ändå glada och längtar efter nästa match. Det är ett tecken på att de har kul och älskar de de gör! Fantastiska!!!!
Min son är snart 10 år och spelar mot vissa som är 17 år!! Ser ni skillnaden? Men min son, han krigar, kämpar och är inte rädd för att gå på de som väger 90 kg och är 170cm långa. Finns en bjässe i motståndarlaget som bara plöjer fram, tror att han är bäst, skottar iväg bollen i 150 knyck, visar ingen hänsyn till de andra utan köttar på och får mig på läktaren att se rött och peka finger (I smyg). Ändå står min lille son där, 36 kg lätt, 145 cm lång och kämpar så svetten lackar i pannan. Ibland går det inte alls och ibland lyckas han och då skriks det hurrarop på läktaren från alla!!! Min son är smart, spelar fantastiskt och känner ingen rädsla. Två assistmål blev det från Adam och en stolt mamma som gråter av lycka. Men bjässen skulle jag bra gärna vilja trycka upp mot väggen, säga vad jag tycker , rycka honom lite lätt i mohikantofsen på skallen och ge honom ett kock stryk (man får inte säga så om "barn" (typ 16 år) ) men det här är ett undantag. Jag gillar honom inte!!!!!!
 
 
Semlor till kvällsfika..  😋
 
Vabruari är här!!!
Adam är hemma från skolan idag med förkylning och halsont. 🤧🤒
 

Kommentera inlägget här :